assalamualaikum

Hii bunda... Sy tgh mngndung 5bln... Adake bunda2 mngndung nih tngh batuk... Sy risau... Takut baby pun sakit ktika sy tgh batuk. Sbb tgh sy btuk tuh mcm sy kna tahan perut. Kdang sy rasa kasihan... Mcm mna y nk ringankn batuk nih... ?

2 Các câu trả lời

Ramai juga ibu- ibu pregnant kena demam selsema. Macam anak bawah 2 tahun jugak, tiada ubat selsema dan batuk doktor kasi untuk ibu pregnant tau. Yang ada paracetamol tu aje. Jadi selain balm, ibu- ibu tengah batuk boleh mandi dengan cf bath ni tau. Mandian dari essential oil yang dikhaskan untuk demam, batuk dan selsema. Ibu pregnant boleh guna Baby newborn- dewasa pun boleh guna. http://www.wasap.my/+60142659754/tapbabybalm

Sy dh btuk 2 mnggu, then sy beli cuka epal cmpuran madu dkat watson, 2hri mnum dh than btuk ni