batuk n baby aktif

hai, sy preg 5 bln dan tgh batuk2..normal ke bby aktif dlm perut time sy batuk? risau jugak sbb batuk tu menekan perut.. bby ok ke? bahaya ke batuk ni sbb menekan perut? terima kasih.

2 Các câu trả lời

Saya baru baik hari tu sis, inshaAllah baby sihat je, cuma hati2 makan ubat batuk. Saya stress cr ubat batuk hari tu. last2 gargle yg jalan sbb tekak gatal betul. Saya minum teh chamomile, madu dan lemon.

batuk tak menekan perut. infection batuk di bahagian tekak/paru paru. baby dalam rahim dikelilingi air ketuban. dua bahagian organ berbeza dan jauh. selagi baby masih aktif maknanya semua ok