First ?

Hii. Ada tak kat sini yang bakal melahirkan baby pertama. Ape perasaan? Saya due date bulan 12 ni, tp hati ni rasa Happy bercampur takut je. Cmana laa nanti dia jahit kat bawah tuu. Ngiluuuu. Terbayang kdg sebelum nak tidur. ? sebab takde pengalaman lg ?

68 Các câu trả lời

Saya pun first and dah selamat bersalin bulan lepas. Huhu. Semoga yg bakal melahirkan nanti semuanya dipermudahkan ye. In shaa Allah. Aaminn.

X rase pon time jahit tu sebab sakit lg time baby nak keluar..ape2 pon banyakkan baca doa Nabi Yunus mase contraction until baby keluar

Sy pon first bby, due bulan 1..sama mcm sis jgk, prsaan takut ttp ada tok melahirkan, tp sy redha je apa pon berlaku xnk mikir sgt klu mikir lg takot

Sakit lg contraction sis.. Masa jahit tu xrasa sakit sngat pun.. Moga kita sama2 d permudahkan proses bersalin nya.. Due 15 bln 9 nie..

Same bulan 12. Tkot jgk sbb uri sy kt bawah. Doakan uri sy kmbli ke tmpt yg normal dan kite smue dipermudahkan bersalin scare normal inshaa Allah. Aminnn

5y trước

Aminnn. Mudah mudahan.

sy due 27/8 first baby gak . tak lamaa lg , nervous + excited + takut pun ade 😥 , semoga d permudahkan mummy2 smuaa ❤️

me.. sya tak rsa takut sngt sbb masa bljr dah bnyk pengetahuan tentang bnda2 bab bersalin ni.. so kira ok lah..due sya 12/10/19 first bby

Sy pon ank first bln 11 ni due .xda rasa lg perasaan takut tu..cuma risau kandungan je..sama2 kita doa ye supaya kita n baby sihat..Amin..

Saya bakal lahirkan baby due awal bulan 11 ni..takut pun ada jugak sebab saya ada fibroid 7cm ntah normal ke czer kalau bersalin tu 😭

Just chill & rilax sis.xpyah pkir.just lalui je nt.ape yg pkir n lalui nt xsma.xblh pkir sgt nt jdi tkut drh blh naik.bhya bby