Cari heartbeat baby

Hii ada mommies yg pernah try tak machine? Sy dah try tapi tak jumpa heartbeat baby. Ada tips tak macam mana nak cari. Risau pulak sy sbb tak jumpa heartbeat 😅 skrg preggy 16w

Cari heartbeat baby
31 Các câu trả lời

baru2 ni sy ada pergi check up 36minggu... nurse pakai alat klinik pun tak jumpa heartbeat bby😆 nurse suruh sy pergi makan dulu .dah makan baru masuk bilik nurse semula.. cek2 baru jumpa... tupun 2org nurse tolong cari heartbeat .🙈