Lendir berdarah 38 week 4 hari..

Hie ibu2 semua...bahaya ka atau normal klu lepas bersama suami ada keluar lendir dan darah...38 week 4 hari...

32 Các câu trả lời

Nk tnya saya pun ada keluar lendir n darah sikit dah seminggu hritu je now tkde dah , contraction tk kuat tapi kerap . Perlu refer hsptl terus ke? Dah seminggu rasa contraction slow2 ni

2y trước

haah saya pon contraction slow² je..saya darah + lendir tak ada plk..cuma lendir campur kuning² hijau tu bnyk klur..saya dah genap 38minggu skrng..

kena pergi hospital tu..Sya 38 minggu 5 hari..pergi hospital cek dah 3cm..terus msuk wod..Alhamdulilah JM 7.47 baby slmat keluar..bsalin normal barat 2.4kg

tanda nk bersalin tuu...😃

sy x tyer cni dh klo kuo darah trus pecut g spital je

3y trước

tapi betullah dia ckp. sepatutnya kalau dh jadi gitu. terus je refer hospital. kdg nk tnggu org balas kt sini makan masa 😅

ada bukaan biasanya tu sis..leaking tue..kalau ada kontraksi y myusul..bole try p hospital..nurse pesan biasanya kalau tumpah darah luar biasa direct ke hospital ja..

saya baru jer lepas bersalin 37week2day. tanda dia kuar darah jugak. terus pergi hosp puan., dah tanda tanda tu..

sama lah..sy 38w..baru keluar tanda lendir n sedikit darah.Agak2 wape lama nk sampai betul2 kontraksi tu ek 🤔

nak pegi hospital pun boleh..tp kalau saya better tunggu sakit..kalau ada sakit kerap dan makin kuat baru pegi hospital..

Sis dh nak bersalin dah kot. Cuba pg hospital.

4y trước

Dia lendir putih jernih ke..telus..mcm g2 ye

perut turun tanda nk bersalin ke? rmai ckp perut saya tggi lg. wlaupon skrg dh 38w..