Lendir berdarah 38 week 4 hari..

Hie ibu2 semua...bahaya ka atau normal klu lepas bersama suami ada keluar lendir dan darah...38 week 4 hari...

32 Các câu trả lời

nk bsalin da tu sis..sy tgh hri kluar lndir ngn darah..ptg start sakit kuat..8 lbh bsalin😁

lapan bulan empat minggu tapi saya keluar pendarahan maksudnya apa ya

bahaya tu....trus g hospital jgn lewat2 kan lg....petanda nk bersalin tu

tanda bersalin tu sis...better g hosp

tanda bersalin tu..xde rasa sakit contraction ke

nak tnye mcm mne nk brsme hjung2 ni...posisi mcm mne 😅

2y trước

nak tnya.. klu suami buang dlm tak bahaya utk kandungan ke ye?

tanda2 nak bersalin tu

tu MCM tanda ii nk bersalin jer

bahaya tu kna g hosp sbb tkt ad pendarahan

Mudahnya awak bersalin! 😍