First baby

Hi mommies. Yg ada experience, bila you all start beli barang baby? Is it too early or not if i beli sekarang sbb now I’m in 6 months ??

217 Các câu trả lời

For me just nice. U blh survey the price. Barang baby mahal okay compare to brg kita. Kira ok beli sekarang. Nanti dah masuk 7 months dah tak larat nak shopping.

6 mth should be ok lah....ats org jugak..sy dlu 7 mth bru stat beli..tp ms tu xlarat dh nk jln ...so letih ...better 6 bln blh dh stat beli ape yg patut

Sy beli start 4bln..tp sket2 jela each time..beli time sales..lebih save n xterasa sgt sbb brg baby pun xmurah kalau nk beli sekali gus..😊

Dah boleh sis..sy beli sikit2..nmpk comel je beli..haha..follow list utk beg baby..bila dh 7 bulan nnt senang dh cuci buat standbt dlm kete..incase apa2 jd

Ye, betul dah tu cadangan suami. Sy pun start beli sikit2 pregnant 4-5bln cmtu, bila dah confirm jantina. Dah hujung2 bru beli brg utk kita berpantang ☺

Sy beli sikit2 since 4month..sbb nt nk jalan xlarat cri brng.mujur la bli awal.sbb bby bump bsar sgt..mummy 52kg to 67.7kg..bby lahir 3.7kg normal🤗😙

saya beli waktu baby dah 4 bulan.kalau orang cakap tak baik beli awal.tu mitos je sebenarnya.ikut kemampuan kita nak beli.dan bila

Sy pon dah start beli barang baby sikit2..Skrg baru 16 week ..gaji bln dpan beli sikit lagi..dah tau jantina nnt baru start beli baju. X sabar 😊

Saya beli dari usia kandungan 5 bulan.. sebulan beli 2 psg. Beli yg perlu sahaja. Usia kandungan dah 8 bulan dah complete. Tgal tgu bby kuar je

msk kandungan 5bln sy dah mula beli sikit2, lagi pun sy keje dlm bangunan shooping complex senang sikit nak belu, bila dah sarat br beli semua