First baby

Hi mommies. Yg ada experience, bila you all start beli barang baby? Is it too early or not if i beli sekarang sbb now I’m in 6 months ??

217 Các câu trả lời

Beli sikit2. Start dari 4 bulan. Sebab sales tak menentu. Ada sales ikut festival. Ada sales kat Shoppee/Lazada. so mana cepat. kita rembat.

Beli awal lagi bagus.. I buy all the things when im 5 months.. Because now im 8 months and i already sarat.. Cant really shopping

6y trước

Okay dear 👌🏼

Dah boleh beli sikit sikit jgn macam sya beli lambat lambat semua kali memang bajet banyak sekali kluar jadi pengajaran jugalah utk sya 😅

sy msuk trimester ketiga bru beli 🤗 ape pun beli awal pun xslh... beli yg unisex... nanti hjg hjg xkalut xpenat xsemput 🤭🤭🤭

boleh beli sikit². tak terasa sgt duit keluar. nnti dah makin besar kandungan lg penat nak berjlan shopping..baik prepare awal²..😁😁

Sy start beli waktu 5months. Tu pun sikit je. Beli baju baby dulu. 8months alhamdulillah dah complete dengan barang berpantang sekali. 😊

I was doing online shopping and putting all necessities and things I need in the shopping cart, started around 4months that time

i beli masa tengah 5bulan time tu dah tahu jantina tapi sebab takot scan lain keluar lain. Beli baju yang unisex & warna yang selamat 😅

sy dulu start beli brg baby bile dah tahu jantina baby..bulan2 beli sikit2..sbb bile da msk 8 9 bln kadang da x larat da nak berjalan lama

start from 5month but beli sikit2. bila dah masuk 8 month barang dah almost complete plus that time dah tak larat nak cari barang..