hye momny2x....kte nk tnye skit...kt sni ad x yg pnh kaki membngkak ktika di awal kndungan 4bulan....sy mse 4bln dh nmpk kaki membngkak...kdang2x 2 ble berjln mcm ad belon je kt kaki nie?....tnye mertua air ketumban dh trun ke kaki....nk kate sy kuat berj

Help me mummy??

2 Các câu trả lời

Nurse kat KK sy cakap kalau kaki membengkak/ sembab tu sbb byk bergerak dan byk berdiri. Masa tido nanti, tinggi kan kaki. Lapik bantal bawah kaki. InshaAllah okay.