Ubat tambah darah

Helo mummy semua, boleh share cara untuk naikkan hb ? Dri iberet, sangobion dan zincofer semua tak ssuai, muntah balik.. skg consume maltofer.. tpi darah ttap tak naik, rasa lemas dan nak pitam je tiap hri..

23 Các câu trả lời

Saya pun makan maltofer. Saya ambik dua biji sehari minum dgn air sunquick tanpa gula. Sis kena jarakkan ubat tambah darah dgn susu/milo/kopi/tea.

3y trước

baik sis.. trma kasih ya.. nk tnggu jmpa dktr bln april nnti, sbb x brni top up ubat sndiri kan.. nnti sa try jga minum mcm sis ya