Ubat tambah darah

Hai mommy, ubat tambah darah mana yg elok ? Zincofer, maltofer atau iberet folic ? #firstbaby #1stimemom

7 Các câu trả lời

ikot nasihat doc sis. mcm saya dulu pun ade masalah ni, hb selalu low so doc suggest iberet. asalnya mkn obimin tp doc kata xcukup utk saya. so saya amalkan iberet atas nasihat doc.

Doc suggestkan dkt sis yg mana? Depends atas body masing2 sbb ada org tk sesuai mkn zincofer jd sembelit.. Mungkin sis kena try dulu then tgok serasi ke tak

Semua tu saya tkbole makan. Tk sesuai.. so saya consume brand shaklee vita-lea iron plus... Alhamdulillah hb sy cantik dr 11.5 trus jadi 13.5 ☺️

Saya makan ubat kerajaan,klw abis mkn iberet tambahan mkn vco minyak kelapa dara. Terus naik

Ikut nasihat doc sbb dia check awk

sye ambil yg nurse bgi je..

sy mkn iberet