Pusat baby timbul . 1bulan 25 hari

helo moms, mcm mana nk rawat pusat baby timbul ya? sya dah try duit syiling tpi mcm x menjadi.

Pusat baby timbul . 1bulan 25 hari
11 Các câu trả lời

pusat anak saya pon mcm ni tapi tak timbul dia berair mcm nanah. ikhtiar g hospital gov lambat last g pakar kanak2 terus. rupanya elegic xbole pkai mnyak telon. doc bg ubat sapu Alhamdulillah baik dah.

2y trước

yaka, tapi ni xda nana pulak sis. masa nak ngejan ja dia timbul mcm ni. klu xngejan pusat dia masuk dlm jugak

minta maaf, pendapat saya, ni bukan umbilical hernia atau angin pasang dipusat, ini lain..kena jumpa doktor pakar sebab anak saya ada umbilical and inguinal hernia, tu yg saya tau..

2y trước

takpe..cuba buat urutan ILU..dalam YouTube ada ajar..sy amalkan tu je.. Nanti dia banyak sendawa dan kentut

2y trước

terima kasih tau, sgt berguna 🙏🏻 hrp2 ank sya sembuh pusatnya dgn sendiri

ni bukan pusat timbul, ni macam pusat bengkak.. pusat timbul dia macam pusat biasa tapi terbujil je..

2y trước

x bengkak sis. dah bawa g jumpa doc. doc kata xda apa. dia suh letak duit syiling shja.

awk try letak duit syiling tampal dkt situ...sapu minyak angin rajin2 tuam pusat dia

Pergi hospital jumpa doktor. Kesian baby. Moga baby sihat seperti sediakala.

2y trước

dah, doc kata xda apa. cuma bby mmg suka ngejan.

ank sulung saya dulu pon mcm ni, kena rajin tuam..in shaa Allah akan elok blk

2y trước

saya setuju yg ini..Hanya perlukan modal ngurut sahaja..Buat mcm normal step pada baby yg lain tu..Ngurut dibahagian pusing secara berpusing..Gitu aje......semudah ABC

Nie mcm hernia..tapi tak thu btol kaa x..baik bawa jmpa doktor..

2y trước

doc kata bukan hernia sis. dah bawa jmpa doc.

BAWA JUMPA DOKTOR PG HOSPITAL. NI TAK NORMAL

2y trước

aii doktor pakar budak laa ckp mcmtu? mmg normal klu baby mgejan kuat mcm sembelit atau yg mmg tbiasa. cuma klu sampai mcm tu biasanya doktor akan bagi solution instead pakai duit syiling sj

bengkak merah tu. da jmpa doktor ke sis??

2y trước

dah , doc kata x bengkak. doc kata baby suka ngejan kdang2 ada bby yg mcm tu katanya