PUSAT BABY TIMBUL.

Ada x petua lain mcmna cara nk sembuhkan pusat baby yg timbul ..

5 Các câu trả lời

macam ank sy no 2 boy..mak sy stiap kali mndi d tuamkan guna botol susu isi air pnas suam lapik dgn towel kcil..tkap-II pada pusat..baca selawat..kena rajinlah buat tiap hari..dlm smngu tuuu inshaa allah d surut..tpi klau x elok gak..better rujuk pada pakar kanak-II..rsau ade komplikasi hernia pda pusat atau telur anak terutama ank lelaki...

Anok sy sekrng terjadi Bru 2 buln Bru jdi...hennia...ada yg suruh letok duit syiling atas pusat n selawat n bc 3 kul...inn Shaa Allah beransur pulih...sy sedang tawakal sekrng alhamdulillah makin kecut...

2y trước

hbis tu sis ikhtiar apa..ank sy bru kna pusat timbul skrg

Anak sy pun dulu mcm tu,, setiap pagi mak selalu guna suda tekan pelan2 dekat pusat sambil selawat alhamdulillah kecut terus..

Baby sy pn camtu jg..lama2 ok jg

kena tuam selalu lps mandi