CER JUJUR SAPE MCM NI DULU

Hehehe.. Momy2 dulu mcm ni x...sblm kawin selalu tgk org pregnant wah best nyer pregnant, konon2 berangan nk pregnant juga.. Tapii bila dh reality pregnant..hhahaha baru tahu bertapa banyak nyer dugaan bila nk menjadi seorg ibu ni... Hahahaha.. Sape mcm ni juga.. Cer ngaku??

CER JUJUR SAPE MCM NI DULU
45 Các câu trả lời

dulu mmng angan2 mau ada bby sndri mau rsa pregnant..smpai jawab paper addmaths spm pn smpat piki nma bby hahaha..skli skg ni bila dh mngndung huu Tuhan saja tau btapa Sakitnya pinggang ..tp bahagia bila nmpak baby begerak bila rsa dia bgoyang d dlam hihi tuss makin tda sabar rsanya mau tinguk muka

sya ... hahhahah tngok org perut ad beby .. jalan pegang2 tangan dgan suami pegi beli barang beby .. rse cemburu pon ad ... skarang dh dpat .. ya Allah dugaan mcm2 .. tapi hati rse xsbar nk tunggu permata hati kuar cepat2 .. sbb cemburu dkat org yg dh bersalin dan berpantang plk .. hahhahaha mcm2

sya tp yg k'3 je teruk gileee..🥴🥴 loya sgt smpi msk ward dh tu kn chicken pox la🤦🤦🤦xnk mkn/mnum muntah lagi..🥴preggy 1&2 okay je happy xteruk sgt..&dkt brsln xde rsa nerves cz sllu fikir positive je la..normal alhmdulillah Cesar ok xpe kl tu yg trbaik..

Sy..haha🤣🤣🤣 mse awal2 preggy tu nk pkai cntik2 pun rasa mcm aduh mlas nya kalau boleh nk kluar rmh pkai bju tido je..tpi bile msuk 6 bln asyik nk cntik2 je plk walaupun nk pegi kedai dpn rmh🤣🤣

iyer, kadang rasa mcm nk suruh baby keluar cepat, kadang bila tgk perut boyot ni rasa mcm nanti mesti rindu nk tgk perut macam ni, baby tendang2, hahaha. macam2 kan

xdelah sy ok je. cuma part pilih baju je.. nsb baik musim pkp mmg dok rumh je. x kisah kebas smue baju suami dok pkai ari² ✌🏻 #22Nov20

saya ...😜 .aduhai .alah teruk msuk 10 weeks xilang lg .bru tau dugaannya hamil .🤭 lenguh sana sini susah mkn,susah mnum,susah tdo .😂

🙋🏼‍♀️Sy...nk bersiap pon malas...nk keluar pon malas....basic skincare routine pon ke laut....nasib baik pkp wfh....

Rindu pregnancy hormones sy. Kulit cantik glowy ja. Postpartum ni minta ampun ba kulit terukk 😩semua serba tak kena ja😥

Saya! Nak maintain pregnancy tanpa masalah bukan mudah. Hehehe.. Terus teringat kat mak n terus xnak derhaka kat mak. Hihihi