CER JUJUR SAPE MCM NI DULU

Hehehe.. Momy2 dulu mcm ni x...sblm kawin selalu tgk org pregnant wah best nyer pregnant, konon2 berangan nk pregnant juga.. Tapii bila dh reality pregnant..hhahaha baru tahu bertapa banyak nyer dugaan bila nk menjadi seorg ibu ni... Hahahaha.. Sape mcm ni juga.. Cer ngaku??

CER JUJUR SAPE MCM NI DULU
45 Các câu trả lời

Sy suka mekap walaupun tengah mengandung. Sejak dari anak pertama hingga la skg masuk yg ke4.

🙋🏼‍♀️ hahahahha cuma sy xde alahan dr awl prgnt smpai brsalin. xminat berhias je.

haha..indah kabr dr rupa...mcm2 ragam mgandung..setiap ank ada pglmn bbeza... #TAPSupermoms

Betul. Dah anak ke4 pun tetap malas nak bersiap, malas nak iron baju. Pakai apa yang ada je

Kenangn terindah tu.hehehe.dilayan bagai queen..klu boleh nk preggy stiap taun.🤭🤗

xjga la, mc rasa excited nk smbut lg but sometimes tu yeahh rsa dugaan tu besar sngt

Yess awal-awal kehamilan tengok fon dan tv pun xnak, rasa serabut kepala 😂

realiti saya yg expectation 😂 xde loya, xde sakit pinggang 😂😂😂

Sy...dlu ingt mengandung tu mudah, nak besalin je sakit...rupanya semua xbtl

haa sungguh la jadi cm dlm gmbr 😄