Tanya

Hb makin rendah. Cuba tukar ke ubat zincoffer. Ada tips cra nk telan tanpa muntah?

2 Các câu trả lời

Try minum dgn air jus m.apple juice...orange juice marigold tu ke... 😉✌kalau sis xleh mkn zincofer try suh doc bg ubt lain.. mcm sy dlu doc bg sy pil lain sbb zincofer x ok dgn dri sy.. 😉✌

Try minum dgn air limau/sunquick tanpa gula. Buat masam2. Minum sebelum tido.

4y trước

Oh memang tak lepas jugak eh ? 😅 Macam sy setakat ni boleh lagi telan. Memula takut jugak sbb tengok ramai kata nak muntah semua. Awk try makan kurma, buah delima, bayam, kerang, hati ayam. Tapi sy selalu makan kurma je. Elakkan caffein kalau boleh. Hb sy pun selalu antara 11-12 je. Takde lebih 12 pun 😬