31weeks

Hb drop,maltofer i mkn 2biji dh skrg.suggestion mkn kerang n jambu batu..itzit true?

22 Các câu trả lời

Sye minum susu HL Je sis... Tp kne kawal jugak.... 1hari satu cawan dah ckop... Pastu tmbah dgn pati delima.. Nak yg oke cri pati delima mamariam... Cost 60-80hinggit

Makan ubat tu lagi bagus kalau minum dengan air oren or air sunquick pun boleh. Effect dia lagi cepat lah drpd minum dengan air kosong

Betul sis..sbb hb sy 10.7..ble sy mkn kerang..jambu batu ..aty ayam...Alhamdulillh..hb naik 13.0..nurse yg suggest mcm tue..😊

Boleh jugak kalau nak makan hati lembu cuma kuantiti kena sikit lah. Sbb orang ckp hati lembu bahaya kalau ambik banyak-banyak.

Mcm sy awal2 mmg drop setiap cek up bawah 12... ni dh msuk 32w die naik balik 12 above... makan ubat ngn vit C

Selain buah jambu batu, buah delima pun bagus jugak if nak naikkan hb. Sy makan buah delima terus naik

Buah delima pun boleh bantu naikkan hb. Tapi jambu batu tu mmg bagus. Sekali makan mmg naik terus

Sy consume minyak zaitun setiap pagi..bacaan hb dari awal preggy sampai bersalin cantik 😀

Makan buah jambu batu dengan kerang tu mmg recommended! Dulu mse low hb makan dua ni naik terus

Makan buah jambu batu .. hb saya trun smpai 8 , hari2 sya mkn jmbu batu skrang dah 11.3 ..