Delay period 2weeks

Hay selamat pagi .. saya nak tanya .. ada tak sesiapa macam saya yang delay period 2weeks .. macam ni .. anak saya baru 1setahun 3bulan .. and siptom alahan saya sekarang tak sama macam pregnent anak pertama .. kerap mual .. tak sedap badan .. makan berselera tapi kadang makan rasa mual .. adakah tu pregnent ? Kalau cek upt sekarang .. naik ke line +- tu ? Please jawab .. jangan kecam saya .. saya just tanya .. ?? sesiapa pengalaman boleh jawab kan tak .. suami saya excited nak baby no 2 .. tapi dalam masa yang sama saya dalam delema .. ??

1 Trả lời

try la upt.. slalu nye lain pregnant lain ragam lain alah..

5y trước

sy delay 3 ari naik double line upt.. scan lepas 4 ari.. 😁 good luck ya..