Period tak teratur

Hi semua saya nak tanya saya Period tak teratur macam nak kira da berpaa week saya pregnent Yaa🙂

12 Các câu trả lời

kira daripada hari pertama period terakhir.. tp nanti bila 1st scan, biasanya yg period tak teratur, ovulasi pun akan lari sikit, jd jangan pelik kalau edd ikut kiraan tarikh period tak sama dgn edd ikut saiz masa scan..

Sama laa kita. Xyah pening nak kira. P jer scan swasta, nanti doct akan ukur balik saiz & gtau brapa week dah kita preggy. Sy last period bulan 3, bulan 6 scan baru preggy 5week.

2y trước

Hehe tahniah sis...nanti due date bertukar Lg.. Sy dah 3x tukar due date 😂😂😂

Pergi scan nnt doctor kira kan dari hari last period dan doc ukur masa scan nak tgok selari ke tak. Skrg scan swasta byk rate harga murah2. Boleh survey2 ye mommyy.

Saya pergi private. Ikut scan. Tp pergi KK doc suruh ikut last 1st day period. 😶

untuk irregular ni better kena scan ikut edd di scan puan 😊 semoga dipermudahkan

Hi utk irregular period kita mmg ikut pada age & revised EDD bdasarkan scan😊

scen je. nanti kata period on of x tahu.. dia akan ukur dari scen bby tu nanti

Sy pun period tak teratur. Tak perasan pun pregnant. Doktor ikut scan

kena scan..biasanya doc ikut scan sbb dpt tgk saiz janin..

Nak hampir tepat kena scan.. sbb irregular period kan