first dctors

Harini mamy first g jumpa doktor...alhamdulillah dah settle semua nye mggu lepas bru buat buku hrini allah permudahkan urusanku..mula2 thu preg biasa2 je...xd doktor scan dah npk bby sory mamy intai ckit npk tgn kaki kepala alhmdllah ank soleh mamy sihat...lps dktor scan trus xcited tbyg baju2 baby ayoyo...sblm ni xrs pape pom bub brg baby now dh berlegar2 d minda

2 Các câu trả lời

Tahniah mamy .. hehe.. biasa tu excited mcm tu .. sblm scan mcm tk kisah n said tggu dulu laa baju or brg baby semua.. awal lagi laa nak belu semua mende tu .. but.. once dh scan ..lain plak jadi nya.. terus rasa excited n tak sabar nk dpt kan brg utk baby .. 😍

5y trước

Haah...btl sesangat

Tahniah