9minggu 5 hari

Assalamualaikum ibu2...hari ni jumpa doktor,scan baby dah nampak heart beat baby,Alhamdulillah happy sgt²,tapi ada pla khabar yg sedih..masa scan dktor nampak ada fibroid size 5cm dkt rahim..dalam kegembiraan mamy ada kesedihan..tapi mamy still kena kuatkan diri n baby,semoga diberi kesihatan yg baik²💜

2 Các câu trả lời

Sya pn msa preghnt ade fabriod. Tpi sya ubt care kg sis. Wat air twr dgn ustz utk kecilkn fabriod. Alhmdulillah fabriod dh hilg. Syukr Sgt.

2y trước

alhamdulillah sis

fibroid sis mcm mna da?

2y trước

masa lepas beranak hr tu..dr ckp after 6month br review balik...