Hari Subur (Ovulation Day)

Harini hari subur saya. Rasa nyilu kat bahagian ari-ari. Rasa mencucuk macam period. Sebab apa ya? Normal ke macam ni? Sebelum ni tak perasan pun bila hari subur.

1 Trả lời

Saya dulu sebelum kawin/pregnant macamtu sis. Pada saya normal je. Bila saya kira hari sepatutnya subur, memang akan sakit. Saya anggap telur nak meletus, sains gittew. Tanya hosmet pun, dia rasa yang sama. Kira hari subur pun, sakit time tu jugak. Jadi normal la. Kalau sis nak kepastian sis kena tanya doktor hihi 😁

5y trước

Oh yeke. Saya rasa jadi curious sebab sebelum ni tak pernah macam ni. 2, 3 bulan baru jadi gini. Kalau normal, alhamdulillah lah. Huhu