Waktu subur

Salam Hi. Kalau macam ni dah di kira waktu subur ke ? Saya test betul betul lepas habis period. Ni first time try ovulation test kit still taktahu lagi waktu yang sesuai untuk test. Normal ke lepas period terus double line ?

Waktu subur
4 Các câu trả lời

OPK memang sentiasa akan double line, jangan confuse dengan UPT. kira +ve bila line T sama atau lebih pekat dari line C. sis cuba study lagi pasal OPK ni tau.

Belum sis. Keep check hari hari, sampai line sama pekat.. insyaallah tak lama lagi mesti jumpa hari subur tu.

waktu subur kne dua2 line pekat.. atau line T lg pekat dr C..

pastikan line 2 2 pekat baru dikira subur