darah lepas pantang

harini hari ke 46 lepas bersalin . tiba tiba harini ada darah dekat pad . nifas dah lama kering sebelum ni . cuma keluar cecair coklat je sikit sikit . dan harini badan terasa sakit sakit je . macam bisa bisa dekat breast pun ya jugak . ni haid ke atau masih darah nifas yaa ? dah lama tak nampak darah dekat pad macam ni rasa macam terkejut pulaa hahaha

2 Các câu trả lời

Berapa hari kering? Kurang daripada 15 hari, masih nifas. Lebih daripada 15 hari, tu period

Pariod