Due 13/3 nie

Hi mammy ii ada takk yang sama due dengan kita 13/3 nie tapi baby tak mau keluar ii lagi still aktif bergerakk .. kita dah buat bermacam ii cara untuk pujuk die keluar .. bersenam,berjalan,bersama suam*, jalan itik tapi tk mau seronok die kat dalam .. kita dh bermacam pikir dah kalau terlebih dari due date die kena serah diri 🥹 btw nie scond baby abang die keluar time 39week

2 Các câu trả lời

Due sama tp masih xda tanda n sakit . Sy pon xsabar nak jumpa baby . Nak tunggu serah diri pon rasa lama nyaaa

Sy pn 13/3 , dh redha nk kne induce esok