siapa due date 24/7?

mcmmane nak cepatkan bukaan ye? tiap2 hari buat squad n jalan 1km lebih tapi xde tanda2 lagi. just sakit kat bawah je😫 baby masih seronok duk dalam ni. hmm tapi dada makin semput #bantusharing

2 Các câu trả lời

sy due 23/7 tp dah baru bersalin 13/7, awak try buat gym ball k utk lembutkan bukaan. dalam sehari try spend buat exercise gymball tu sambil tgk tv.☺️

Saya dari awal pregnant mmg banyak berjalan. Due 22/7 tp bulan 6 dah bersalin 😂 yg tu baby tak sabar keluar. Kerapkan bersama sis 🥰

12mo trước

alaa senang betul baby nak keluar ye. btw thankyou for the info🩷😘