Semoga urusan zuriat saya dipermudahkan

Harini dapat berita lagi orang sekeliling bakal timang cahaya mata. Semoga saya pun boleh merasa gendong anak sendiri..Amiin..Ttc 4 years

23 Các câu trả lời

sy ttc 5 thn . follow up O&G kerajaan 2thn . semua monitor berat dan period . dpt ubt metformin utk stabilkan gula dlm bdn. hsg alhamdulillah x da blocking . berat turun lbh 10kg. baru ada rezeki preg . bila lmbt dpt anak tu . tuhan nk kita btl2 hargai bila apa y kita doa dan minta tu dpt . supaya kita lbh bersifat bersyukur dan terus jaga amanat tu btl2 dan dgn keadaan bersedia. inshallah rezeki awk pula lps ni. setiap usaha ada reward.

amin..semoga dprmudhkn urusan awak..saya ttc 5 tahun..alhmdulilah..rezeki..skrng tngh mnunggu hari je nak bersalin..macam2 saya cuba..naik turun hospital untuk tngk ada masalah ke tak..last sekali sya cuba telur ayam kampung separuh masak 2 biji setiap pagi,letak madu lebah asli satu sudu..alhmdulilah rezeki..

2y trước

Eh kebetulan. Sy ada kawan ttc hampir 5 tahun. Pastu dia amalkan mcm sis jugak. Telur ayam kampung dan madu. Pastu kurma, kurma ni on off. Sebelum makan dia selawat sambil usap perut n doa. Alhamdulillah dia tgh preggy skrg. Betullah kata orang, ikhtiar jak apa2 inshaAllah ada rezeki

inshaallah , pasti ada tu nanti rezeki puan .. saya pun pernah ttc 6tahun.. alhamdullillah berkat doa dan sabar Allah kurniakaan cahaya mata yang pertama pada tahun 2020 dan sekarang saya dengan mudahnya pregnant anak kedua .. saya doakan semoga puan pun akan merasai nikmat yang sama , amin ..

in shaa allah.. semoga doa anda diperkenankan oleh Allah. Jangan putus asa.. selagi kita ada rahim in shaa allah selagi itu kita berpeluang untuk menjadi ibu.. Usaha dan iktihar.. in shaa allah..

semoga dpermudahkn urusan awk...sy ttc 9thun..awl thun ari 2 sy amalkn folic acid appeton slma 3 bln lps 2 sy berurut naikkn pranakan...alhamdulillah 2 mggu lps berurut sy pregnant..sy dh 16w

jangan risau puan...sentiasa berdoa & buat baik Pada orang ...tuhan sentiasa restui puan dengan apa Cara pun...Saya mengandung selepas 7 tahun Dan selamat bersalin pada Feb lepas....

insyaAllah, semoga sis dapat merasai jgk nnti dan dipermudahkan segala urusan sis dan suami. Amin Ya Rabbal Alamin.. sy ttc 10 tahun.. anak baru umur 3 bulan..

Aamiin.. InshaAllah sis.. Xdk mustahil bgi Allah.. Smoga sis dan siapa shja yg msih mnti zuriat di kurniakn zuriat yg soleh atau solehah.. Aamiin.. Aamiin..

in shaa Allah.. ada rezeki yg lebih besar menanti sis dan suami.. masa yg tepat akan tiba.. truskan kuat semangat.. anda hebat ❤️

in sha Allah.. kami semua disini doakan suatu hari nanti sis dikurniakan zuriat yg Soleh & Soleheh ya.. Aamiin ya mujib.. #AllahAda