Happy new year

Happy new year mommies. Tahun ni ramai mommies bakal timang cahaya mata. 🥰 Semoga urusan kita semua dipermudahkan. Anak dalam kandungan sihat, sempurna. Selamat saat melahirkan nanti. Aamiin. My due date on 27/4/2023. 🥰

3 Các câu trả lời

happy new year jugak...due date awal sikit dari sis..18/4/2023..moga urusan bersalin kita semua dipermudahkan..aminnnn

Aminnn, hai kita sama due date 27 April 2023, doakan saya juga ya 🥰

Happy New Year sis. Geng April juga tapi sebelum raya ♥️

2y trước

sama due date, 19/4 juga 😁