40weeks Due 6/8

Harini dah due tapi baby masih aktif dalam perut mama 😅 Mcm mana nak encourage dia keluar eh. Sbb doc bagi 6 hari je lagi kalau tak kena serah diri and induce 🥲

7 Các câu trả lời

senam ngan gym ball.. jalan itik saya senam gym ball baru 3 hari.. jalan itik malam 31 /7 /24 .. esok pagi jam 4.30 terus contraction.. bukan jenis dua jam dua jam.. sejam sejam . terus lima minit lima minit.. pkul 10 pegi pac .. jalan dh buka 4 cm.. contraction 4.30am -3.10 p.m 3.12 lahir lh baby girl saya.. 39 weeks 5 days.. due sepatutnya 5/8 tapi kna serah diri 3/8 sebab gdm.. tapi baby lahir 1/8 🤭

Cuba bnykkn berjln..sy firstmom , overdue jgk..Dr bg trikh smnggu,.hri sepatut due tu sy ajk suami pi mall,.pusing2 dlm tu ralit sikit..esok tu terus contrction n bersalin 😬 sy spnjg pregnt xde buat sebrg senaman..Alhmdulillh dipermudahkn, jln cpt bukak..pi hospitl 11mlm..tnggu gilirn n cek apa semua..2pgi selamat bersalin

2mo trước

Ye bersalin normal..ada koyak sbb ank first kn,.sakit contrction pn skjp je

Saya due 5/8, beranak 4/8. Sebelum tu saya byk jalan, exercise , makan durian dgn nenas. Mlmnya mengeras sampai esoknya, ptg dah bersalin… huhuhuhu

2mo trước

Saya pon sakit celah kangkang juga tp saya gagahkan juga…

Sama due. Tapi saya dah dekat hospital serah diri 😂. 2 kali induce ubat kot bawahhh. Tapi tak ada contraction 😂. Tengok esok tak ada juga masuk balon pula

2mo trước

In Shaa Allah semoga dimudahkan yaa sis. Baby kita seronok lagi kat dalam 😂

Sama due dgn saya... tapi saya da selamat melahirkan 23/7 hari tu.. alhamdulillah hari ni dah hari ke 15 usia baby ...

2mo trước

Alhamdulillah.. selamat berpantang sis 🥰

sama due.. skrg tgh induce belon 🥴 sbb jalan baru bukak 2cm

Takde tanda langsung ke? Contohnya perut mengeras

2mo trước

Semoga baby keluar before induce🤲🏾 doakan saya jugak🥹