induce 38week

8/6 ni genap 38week. EDD 22/6. so doc suruh serah diri 7/6 sebab nak kena induce. harap semuanya baik2 and dipermudahkan. even second pregnancy, tetap takut and nervous. doc suruh serah diri sbb dah hujung2 tetiba blood pressure tinggi even dah ambik ubat pun. taktau la nape ek 🥺

2 Các câu trả lời

Moga dipermudah urusan bersalin ya sis. Moga selamat ibu dan bayi ya. Pengalaman hamil akan berbeza² .

smoga dipermudah urusan bersalin sis.EDD kita tak jauh.sy 23/6