38 Weeks

Harini dah 38w 2 d, gigih amik cuti 2 minggu awal. Risau yg dlm perut ni kluar awal, tapi mcm belum ada tanda lagi ?. Takat braxton hicks ade la byk kali kena. Harap2nya, keluar lah minggu ni ye anakku. Dah tak larat dah ha ?

8 Các câu trả lời

sy kene serah dr 7jun nnt, genap 38wk..sbb gdm on metformin.. tp mmg btl pn, skang pn dh xlarat nk bw bdn.. mgg ni dh start ami cuti awl..

Sya pn 38w 5d 10/6 tgl tgu hari sja..hrp2 baby kluar2 la sblum due.semoga urusan kita dipermudahkn

sy pun 38week, hope bersalin awl nie klu x 14/6 kene serah diri sbb ade gdm....

Sama la saya pon 38 weeks jugak tp belum ada tanda2 lagi mau keluar baby ni...

4y trước

Inshaallah.. Amin3

Sama ngan sye dah tak larat harap cepat kluar asik mengeras je tak turun lgi tanda

4y trước

Samaa la.. mengeras aje.. tp tk turun tnda lagi.. semoga dprmudahkan urusan sis..

Semoga dipermudhkn urusan bersalinnya sis 🤗

4y trước

Terima kasih sis 😊

sama sis saya pun 38 weeks sdh

Semoga dipermudahkan