Cirit birit tanda nak bersalin jgk ke?

harini 39minggu 4hari. balik je dari checkup tadi cirit birit non stop. rasa cirit tadi yaAllah sangat ii azab, susah nak keluar padahal poops cair. tuu adakah tanda nak bersalin ke? sy risau due sy 9hb ni doc cakap kalau tak bersalin sbelum due doc akan bagi surat serah diri. Tolong doakan saya ye mommies mommies semua. Firstime mom ni rasa nervous tuu lebih. ada ke sama due dgn sy tak bersalin lagi? 🥹#bantujawab #ingintahu #bantusharing #newmom

6 Các câu trả lời

saya 40w 2days harini. bawah perut sakit sangat. nak berjalan pun sakit. adakah itu tanda nak bersalin? tapi xde tanda2 cuma tulah bawah perut sakit sangat2.

sy 38w cirit birit sampai letih.. muntah skli..terpaksa g hosp drip air.. doc check jln dah buka 3cm.skrg kene admit ward hrp cptla bersalin

sama la saya due 9hb tak bersalin lg. saya pun skrg kalau berak susah nk kuar . sakit ontot saya 😭

Yes cirit juga salah satu tnda bersalin.. blh g hospital untuk cek

sama lah sis due dan saya pun belum bersalin lgi

Sy due 10/3 blm lg brsalin