36 weeks cirit birit

Ada tak ibu-ibu yang dah bersalin atau yang sama weeks dgn saya alami cirit birit. tapi najis tak lah terlalu cair. cuma nya sakit perut sebelum nak membuang tu memang sakit sangat-sangat. padahal makan benda yang sama je setiap hari (masakan sendiri). adakah ni tanda nak melahirkan? #ingintahu #bantujawab #firstmom

1 Trả lời

cuba timing, ada perut mengeras tak? saya masa 2nd baby, tanda nak bersalin saya adalah cirit birit. Kalau masih berlarutan dan mula ada rasa contraction awak boleh cepat2 pergi hospital