Cirit birit 38weeks

Assalam sy nak tanya. Sy non stop cirit birit start 10am tadi. Rasa dah lebih 10 kali ulang alik tandas. Baby pun aktif sangat & celah kangkang pon dah rasa ngilu². Tanda nak bersalin ke? Terima kasih....#firstbaby

5 Các câu trả lời

Saya masa 38w sama juga sis, cirit birit 4-5 hari juga. Ingat nak bersalin rupanya salah makan. Boleh pergi farmasi minta ubat cirit utk ibu mengandung. Inshaallah lps tu okay

Cirit birit klau tgh mngndung bkn mcm time kite xpregnant...g jer hosp..stu tkut hidrasi,,mngkin infection kuman,atau tanda nk bersalin..sbb klau g klinik swasta,dia justbgi air garam je..

Boleh jadi sebab food poisoning. Pergi klinik atau hospital. Takut dehydrated sebab dah lebih daripada 10x

better pergi hosp kadang tanda utk bersalin jgka

Sis dah okay ke? Saya pon macamni juga sekarang ni.

10mo trước

dah pegi hospital.. baby dah msk panggul. tapi baby sy besar plk sbb sy gdm. tak blh normal. ni sy balik dulu. isnin warded. selase czer