sharing pglaman ibu2 smua..

Harini 33w5day hti berdebar2 tringt time bslin nnt mcm mn 😅 ank ptma dlu bslin 37w ...air kmtubn kurang..n doc induce 15jam tahan sakit jln x buka pn..smpai la 6cm msk lr..teran2 dh abis tenaga doc vacuum..alhmdlh 4tahun lbih dh pn abgnya skrg..soalan sy..org kta nk bslin tu mcm terasa nk berak n kita nk teran..tp dr pglmn ank ptma tu sy x rasa pun mcm nk mneran atau nk berak..sy duk push2 xthu la mcm mn step push sy tu btl ke idak xtahu ler😝yg rasa cma sakit amat je..risau plk ank ke2 ni..hrp btl la rasa nk mneran tu ada nnti..sy btl2 xthu cra teran tu mcm mn..dk google bca cri pglaman skrg ni🤭

2 Các câu trả lời

Yg sy bc kna tarik nfas melalui hdung pstu leps kn melalui mulut.. ms nk leps kn tu time tu kna teran mne yg mmpu.. nie pn hmpir 13 thun jgk sy x mngdung so insyaa allah november nie bkl lahir ank ke 3 insyaa allah amiinn..

Saya x pandai nak cakap teran tu, mungkin ada ibu2 lain boleh bantu untuk kongsi pengalaman