39 weeks 3days no sign of labor....

Dah 39weeks tp xde tanda2 pn... Pregnant ank yg ke 5... previous experience ank2 smua bslin normal n 37,38 weeks dh selamat bsalin. Umur sya dh late 30's... ada kata nnt kna induce. Sakit di induce lbih sakit dr nk bsalin normal. Ada sape2 yg ada experience n sudi share x.... tq

2 Các câu trả lời

2nd baby anak overdue so tpaksa induce 2×. sakitnya nya nk bersalin ya Allah!azab Dari pukul 6pm sampai 1am. Tambah pulak baby time tu main cak2 pulak.skejap keluar skejap masuk. Banyak Kali jugak teran lastly alhamdulillah bersalin normal,xkoyak..baby 3.41kg, klua2 je terus kencing dekat doc . *smile*

4y trước

Kalau epidural saya xbrani nk bg info coz takut salah...sis try Tanya doc ape function n procedure utk epidural ni.

Xpe puan...ada lg tempoh seminggu lebih lg tu😊

4y trước

Aaah... mmg ada buat house chorebtu smua. Buat slow2.. bckp dgn baby.. pujuk dia kluar...😅 Bab bsama tu dh hujung2 ni trasa sakit. Jd naik fobia la plk. Kbanyakan nya pn advice bila bsama jln cpt buka dn pling bkesan😄 Anak yg ke5 btul2 bg experience yg lain dr sblm ni... sya ingt sbb faktor usia... hahahah