Alhamdulillah selamat melahirkan putera pada 37week3day....

Hari penuh keberkatan Hari jumaat

12 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah puan selamat berpantang. Arini 39 weeks 4 days tp masih belum ada tanda2 baby mau keluar. Doc da bg date masuk ward mommy is nebes sbb klu x kuar jugak kene induce mommy nya gdm on diet

3y trước

Doc bagitahu klu ada gdm mmg xleh lepas tarikh due. Klu x bersalin jugak sampai tarikh due kene induce mcm sy ni la due 18/10/2021 tp doc dah suruh masuk ward 17/10/2021

tahniahh. sy 38w 4d tapi babyy takmau keluar lagi. excited tak sabar nk tgu dia keluar. jenuh pujukk 🤣

alhamdulillah, sy 39w 1day,masih seronok dlm perut ibu... ada tips x nk pujuk baby.. hhehe

Congrats..selamat berpantang…sy pun 37week3day hari ni..tp baby belum nk kluar lg😅

mg ank mmbsr dgn sht dan mnjd ank yg soleh buat ibu ayahnya..aamiin

tahniah.. 38w dah ni masi blum kuar😂

Alhamdulillah syukur tahniah

Alhamdulilah.. Tahniah puan

alhamdulillah 🤲🏻🥰

tahniahh ...