lebih due☺

hari nie dah 40mnggu 4hri..tpi baby masih seronok dduk dlm perut ibu...bile la baby ibu nak lihat dunia nie... masih tercari² tarikh yg sesuai ke syg🥰🥰 ibu, ayah dgn abg² awak xsabar nk tgok awak nie.. dah cek in hosp.. tanda cume kua lendir + darah je..

2 Các câu trả lời

Yeke sis, uyooo baby syok kat dlm lagi la tu🥰 tapi kesian kat mommy dia la kne bawak dia lama sikit hihi, smpai sakit2 mommy dia ye🙈 hihi takpe sis rasanya tak lama dah tu saya pon ada dgar tanda kluar lendir darah tu dah tanda besar nk bersalin. Apa2 pon moga dimudahkan segala urusan bersalin nanti ye sis, doakan saya plak hihi due bulan 5 lepas raya🤲🏻❤️

x serah diri lg ke

3y trước

dh masuk wad sis..