Assalamualaikum..Sya nak tnya..

Hari ni Sya dh 11dpo...Sya ada sediakan gambar kt bawah...Sya tngh keliru...org kata kalau pregnant kan opk positif..tapi opk Sya negatif...tapi upt ada samar2...adakah ada harapan untuk Sya mengandung

Assalamualaikum..Sya nak tnya..
15 Các câu trả lời

kamu tggu la seminggu lagi. orang sabar Tuhan akan bg dia hadiah. Nak period pon mungkin Boleh jd samar. saya tau nak tggu seminggu tu rasanya mcm setahun. Tapi tetaplah tenang okey darling? Check lagi nanti. Doa banyak-banyak.

Nampak ada line samarrr sangat tu sama macam saya dulu test sebelum period dapat line samar sangat macamni. Nanti lagi 2-3 hari test lagi kalau betul ada, line akan makin jelas. Jangan lupa test pagi2 guna first urine. 😉

Masa awal2 saya buat upt test dpt samar jugak. Saya try buat opk dapat double line pekat. Next 3 days saya buat lg upt test n line pekat sikit. Awak try test lagi 3 hari. Semoga ada rezeki.

Kalau mcm kes sy dlu wlupun mata kite nmpk samar doktor kate negatif. Kalau positif even dia samar pun dia ttp nmpk 2 merah. Samar2 yg masih boleh nmpk skali pndang.

kadang opk ni pekat masa upt dh pekat, pengalaman sy masa upt samar buat opk mmg negatif, test opk bila upt dh gelap baru result positif

2y trước

sekarang ni MCM mana..dh pregnant ke..tq sudi balas

betul,sy test opk masa delay period sgt pekat kedua2 line n confirm mengandung.kalau samar mcm ni,mcm nk period.

Tak silap kalau nak period pun akan ada samar2. Takpun biar betul2 lewat seminggu period check balik

2y trước

yupp betul tu

apa2 pon sabar, Kalau xclear tunggu lg next week, pagi2 test..dan banyakn berdoa mudah2an..

Sya nmpk ada samar2. Pregnant ni, tapi kena test lagi utk check garisan semakin terang.

sy hri tu kosong mcm ni jgk.. lps tu husb belikn yg clear blue nmpk samar2..