Positif? Samar2

Hari ni saya test 2 kali guna upt eco dapat positif (samar2). Due period esok 25/4 Nak pinjam mata ibu2 ddan pendapat ni positif ke mcm mn? Ada kemungkinan betul atau chemical pregnancy?#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

Positif? Samar2
25 Các câu trả lời

sy haritu naik mcmni pagi tu terus pergi klinik swasta untuk confirmkan rahim dah tebal cuma sy taknak buat tvs timetu baru 4week+ 8w sy repeat scan alhamdulillah bby sihat sekarang dh 12w+.

3t trước

tahniah sis...doakn saya juga...lama dah tunggu 🤲🏻🥰