Positif? Samar2

Hari ni saya test 2 kali guna upt eco dapat positif (samar2). Due period esok 25/4 Nak pinjam mata ibu2 ddan pendapat ni positif ke mcm mn? Ada kemungkinan betul atau chemical pregnancy?#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

Positif? Samar2
25 Các câu trả lời

saya pun first test mcm ni , masa tu baru late seminggu period then after 2 minggu saya buat test lagi.. pekat line nye

4t trước

tahniah sis.. 🤲🏻

update. alhamdulillah test guna disclosure dpt positif juga..doakan baik2 ya..terima kasih 🥰🤲🏻

Alhamdulillah positif tu🤭 sy pon mcm tu juga..line no 2 tu betul² samar².. esoknya tgk naik 2 line😊

4t trước

tahniah sis..🤲🏻👍🏻🥰

Alhamdulillah positif suda tu masi awal knn tu lh tak brpa terang lgi btul tahniah sis ❤️😊

4t trước

terima kasih..doakan tau 👍🏻🤲🏻

Congratulations sis...banyakkan rehat trimester pertama. Boleh start makan folic asid suda🤭

4t trước

terima kasih sis...baik sis..🥰👍🏻🤲🏻

saya mcm ni jgk, test Samar Samar, clearblue 1-2, tapi harini bleeding.. risau jgk

4t trước

Puan last period bila tu?

sy pon mcm ni xterang sgt, tarikh period 14/4. mggu depan nk try lg utk kepastian

4t trước

terima kasih...tahniah juga sis..semoga di permudahkan 👍🏻

Alhamdulillah tahniah puan. Take care k & banyakkan bed rest.

4t trước

terima kasih.. 👍🏻

Tahniah...tunggu minggu seterusnya akan menjadi terang ..😄

4t trước

terima kasih 👍🏻

Kenapa beli eco punya ? Beli lah yg lebih boleh dipercayai.

4t trước

sekadar untuk kepastian awal..pilihan paling murah sis 🥰