Positif? Samar2

Hari ni saya test 2 kali guna upt eco dapat positif (samar2). Due period esok 25/4 Nak pinjam mata ibu2 ddan pendapat ni positif ke mcm mn? Ada kemungkinan betul atau chemical pregnancy?#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

Positif? Samar2
25 Các câu trả lời

InshaAllah positif dah tu.. cuba lagi 2 3hari kmudian..

2mo trước

InshaAllah ada tu .. sebab saya pun macam tu. terus pegi klinik swasta, Doktor scan, dah ada kantung 😄 sis cuba lagi esok ke 2 hari nanti ke, sis Bangun tido pagi² tu, sis terus buat test lagi. sebab time pagi, air kencing kita lebih pekat.

Alhamdulillah.. positif tu sis

2mo trước

terima kasih sis 🤲🏻👍🏻🥰

alhamdulilah tahniah

2mo trước

terima kasih sis..🤲🏻🥰

postive puan

mcm nh dah positif

2mo trước

harap2 la sis..doakan ya 🤲🏻