First scan

Hari ni pergi scan selepas dua kali buat upt positif.. Scan kat kk.. Nampak baby dalam kantung.. Da 9 weeks.. Heartbeat samar2 je sbb mesin ultrasound tu jenis lama tak clear.. Doaku semoga baby membesar dengan sihat walafiat sempurna cukup sifat. Amin.

5 Các câu trả lời

Aamiin. Doakan saya jgk ya. Somoga baby sihat. Sb saya pn mcm sis jgk. Cume saya tk nmpk terus heartbeat dia mse scan dkt kk. Masa scan dkt swasta 8w jelas n kuat bnyi heatbeat dia

1y trước

sama la.. sy scan 6w nampak heartbeat. semalam scan 8w doc kata tak nampak heartbeat. sedih sgt ni. doc suruh dtg lg seminggu. 😭 moga ada rezeki n baby kuat. walaupun takut untuk berharap. 🥹

Samar2 tu dengar tak heartbeat dia? Sbb saya scan tapi tak jelas and tak dengar. Hm

1y trước

Sama sis. 8w dengar je. Time nk buat buku doc scan tkdengar heartbeat. Mmg risau sgt2 skrg ni

Mudahan semua baik tanpa mudarat

amiinn