Just nak share

hari ni mmg ade check up dgn klinik o&g pastu tba2 rasa mcm period pain sakit blkg n sakit bahagian bawah mcm nak period tu🥴 sya trus kasi tau doc & doc refer ke pac utk buat ctg & check jln .... bru buka 1 cm mummy2 ada pgalaman x mcm ni? doc suruh sya balik dlu kalau sakit makin kuat terus dtg smula..... sya skrg 37w dkt rumah baring je sakit blkg mcm nk golek2 😂

3 Các câu trả lời

kpla bby dah bawah rasanya , bole buat senaman bersalin dn teknik penafasan sbb 37 week dah wktu matang utk bby bole kluar . klo awak induce lg sakit kate org so better awak bt senaman utk pembukaan

sama la kita sis tpi saya sakit belkng dengn sakit perut tkthu la contrction ke apa..tpi sakit gk.. harini saya 37w6d

makin sakit dan makin kerap bole pergi hospital semula..pantau pergerakan baby sekali ok

12mo trước

yeee sis ....