7w dan sy ada GDM

Hari ni kena admit ward sbb dr nak pantau gula dlm darah dan kena inject insulin. Doakan sy dan baby ok ye.. tahun 2020 keguguran 18w sbb ada gdm tapi sy lambat amek ubat, pregnant kali ni sy dpt tahu dah 6w terus jumpa pakar. Ibu-ibu yang ada gdm kena terus jumpa doktor kalo disahkan pregnant jgn lewat² sbb bahaya pada baby kalo kandungan gula dlm darah tak terkawal.

3 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan urusan sis n semua ibu2 gdm termasuk sy.. 3 anak semua gdm on pregnancy.. Alhamdulillah anak2 semua sihat.. Pregnant kali ke4 ni 6w dh bkk buku pink.. 7w dh BSP n on insulatard.. Semoga baik2 aja utk kita semua ya

sy 2kli keguguran sbb gula dlm drah tinggi 8.5 lps dri gugur sy buat diet n tgal air mnis... Alhamdulillah skrg gula dlm drah sy 5.7 dn sy dh 5week doakn kndgn sy yg ke3 slmt n sht smpai bslin...

Jskka Kskkskkdiak Dktkljdixjpsojdj Idifoxjgjgjcisogpsijdko