kena admit awal

doakan sy ye, esuk dah admit ward sbb sbb sy ppv major, and esuk cukup 37minggu dgn baby seberat 2.4kg shaja..date czer dh dapat ,tp taktahu la sama ada kena ikut date tu atau dctr akan plan untuk beranak lebih awal..mental tak kuat nk berlama lama dlm ward ni😭😭😭

7 Các câu trả lời

alhamdulilah sy dh selamat bersalin 37week 3hari..syukur sgt² allah prmudhkn urusan berslin sy..jenuh pujuk baby suruh kluar cpt, sbbnya sy xnk dduk wad lelama.hehehe

Semoga allah permudahkan segala urusan mommy dan baby..dan dipermudahkan bersalin nanti. Insya Allah selawat byk2 mommy..

semoga dpermudahkan urusan bsalin sis ❤️

Moga dipermudahkn urusan mommy

semoga d permudahkan segala urusan sis

Semoga dipermudahkan smuanya ❤️

tmksh mommy semua