baby tiada jantung?

Hari ni kandungan genap 9w5d.. hari tu masa kandungan 7w ada buat scan kat private klinik nmpak kantung bby sj.. 9w1d sy buat buku nurse check itu ini semua ok semua cantik..tp bila start jumpa doc dn doc scan baby dlm kandungan xda..rahim kosong..doc suruh minum air banyak2 bagi pundi kencing penuh dan senang nk nmpak baby tp still xnmpak jg..sedih..? Doc refer suruh pg hospital besar utk scan dr bawah dan kat sana nampak baby elok je dalam kantung ? tapi...tapi..doc cakap baby xda jantung ??doc suruh dtg lg 2minggu.. Semalam dan hari ni bangun tido ada kluar darah setitik 2 mcmtu..td sy bawa prgi hospital..doc scan dr perut nmpk baby dlm kantung sy pun terkejut sbb sblm ni xnmpk klu scan dperut..sy tya doc btl ke nampak sbb sblm ni xnmpk..doc kata klu sblm ni xnmpk msti ada masalah..dia kena scan bawah lg utk check..dan kat sana bby mmg ada kat dlm kantung tp masih xda jantung..doc kata usia baby masih 7w1d xda berubah..doc kata sy dah keguguran dan skrg kena tunggu bby tu kluar atau 29hb ni kena masuk wad tuk cuci..?

13 Các câu trả lời

Ya Allah betul ke ni sis doc dah sah kan gugur? Walaupun setitik dua je darah keluar? Ya Allah semoga sis kuat dan tabah untuk terima semua ni..