10 hari delay

Hi hari ni hari ke 10 delay period.. selalu period on time je.. dada rasa bengkak sakit. Perut sblh kanan bawah cramp2.. period lambat ke, ada tanda2?

8 Các câu trả lời

saya dulu period takpernah sakit2 kat breast. normal je. senggugut pun tak pernah. tp period mmg tak teratur la. saya tahu saya pregnant bkn sbb check upt. tapi sebab hari tu tiba2 rasa breast sakit and mcm bengkak. lepastu check upt mmg betul pregnant 🤣

Sy period x teratur . 2bulan datang skli . Kadang datang setiap bulan derek . Satu hari tu hati terdetik nk cek .pdhal period bru delay 1hari .. terus naik 2line samar2 .. semggu lepas tu cek ag Alhamdulilah pregnant . Skrg dah 28weeks🤭

try check gne clearblue digital.. yg tu trusted.. knfirm x konfius preggy ke x..

ea,sy pun mcm Ni sis,Bila check upt,terang2 Naik 2 line

Check upt je. Xleh nk tau melalui simptom

G kdai beli upt n cek ye...

try chck upt

Cek UPT