Normal je kan...?

Hari ni genap 34weeks... Skrg bila baby gerak rasa sakit perut², sebelum ni takde la sakit pun. Mmg mcm ni ke rasa bila makin hampir due date? ??? Rasa mcm dgn usus usus sekali bepusing ?? adehh... Ya Allah apa la agknye baby buat dlm perut ni ye.. joging ke poco²?

5 Các câu trả lời

Yup normal. Saya mula sakit bahagian perut pinggang n diafragma bila baby masuk 30weeks. Sebab torso saya pendek jadi baby membesar menekan bahagian organ n kulit perut jadi akan selalu sakit.

5y trước

🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩🤩

Sy pun rasa sakit perut dan ari2. Rasa mcm dia nak keluar dah. Kdg2 tu bila dia gerak masa tgh sembang, terus terdiam tarik nafas sbb sakit 😣

5y trước

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sy ngam 34w hari ni then baby non stop gerak and kick tgh malam sampai subuh 😅 pastu senyap skjp, ni baru start bg kaki tgn balik

5y trước

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 yg kick tgh mlm smpai subuh tu buat kite pun susah nk tdo haha

situasi sama yang menghadapi,saya pon genap 34 weeks

5y trước

😍😍😍

normal sebab baby makin besar, rahim dah sempit.

5y trước

🥰🥰🥰🥰