Sakit pinggang & ngilu

Nak tanya.. saya 34 week.. semalam start sakit pinggang & rasa mcm senggugut lagi2 bila baby gerak. Lagi baby gerak, lagi sakit ngilu terutamanya dekat bahagian bawah. Tapi bila bby stop gerak, x rasa sakit dah. Cuma sakit pinggang sahaja. Semalam rasa sakit hampir 10 minit. Lepastu okay mcm xde apa. Harini sakit lagi selama 5 minit, lpastu okay. Ni kira braxton hicks atau mcm mana? #ingintahu

2 Các câu trả lời

mcm Braxton Hicks je. sebab klau contraction sebenar, dia makin rapat dan makin sakit. dia tak hilang

dah nak tanda ..